ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ.

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ НА М КАР СОФИЯ.

Получете вашата карта за лоялни клиенти. Всеки наш клиент има право на преференциална услуга и/или отстъпка от стандартната цена на даден продукт в нашия електронен магазин www.shop.bmw-mcarsofia.bg или в дилърството на М Кар София. Размерът на отстъпката и видът на преференциалната/ите услуга/и се определя от натрупания оборот и се идентифицира с карта за лоялни клиенти. Запознайте се с видовете карти за лоялни клиенти:


 

PLATINUM CARD:

Получават я всички клиенти, регистрирани за програмата и заплатили фактури на обща стойност над 9000 лева без включен ДДС. Картата дава право на:

 • 15% отстъпка от цената резервни части, аксесоари и Lifestyle за BMW и MINI.
 • Безплатен хотел на летни/ зимни гуми с джанти.
 • Безплатна услуга Мобилна грижа – предоставяне на заместващ автомобил, при необходимост от повече от два работни дни за извършване на механичен ремонт на автомобила на клиента при възможност от страна на М Кар София.
 • Безплатна услуга Pick-up service в рамките на град София - след предварителна заявка от Клиента на тел.: +359 2 45 17 800 или на имейл адрес:
  service@bmw-mcarsofia.bg, представител на М Кар София ще посети адрес, за да вземе Вашият автомобил за сервиз и ще го върне на същия адрес в уговорено време между двете страни. Услугата не включва репатриране на клиентския автомобил. Услугата може да се заяви и използва само в работно време на М Кар София - от 9:00 до 18:00 часа от понеделник до петък.
 • Безплатна услуга Airport shuttle (с предварителна заявка на телефон +359 2 45 17 800 или на е-мейл service@bmw-mcarsofia.bg наш служител ще
  бъде на място на летището, за да вземе автомобила на КЛИЕНТА, след което ще докара същия в М Кар София и ще посрещне отново клиента на летището с автомобила му в заявения от него час). Услугата може да се заяви и използва само в работно време на М Кар София - от 9:00 до 18:00 часа от понеделник до петък.

GOLD CARD:

Получават я всички клиенти, регистрирани за програмата и заплатили фактури на обща стойност над 4000 лева без включен ДДС. Картата дава право на:

 • 12% отстъпка от цената на резервни части, аксесоари и Lifestyle за BMW и MINI.
 • Безплатен хотел на гуми с джанти
 • Безплатна услуга Мобилна грижа – предоставяне на заместващ автомобил, при необходимост от повече от два работни дни за извършване на механичен ремонт на автомобила

SILVER CARD:

Получават я всички клиенти, регистрирани за програмата и заплатили фактури на обща стойност над 1000 лева без включен ДДС. Картата дава право на:

 • 8% отстъпка от цената на резервни части, аксесоари и Lifestyle за BMW и MINI.
 • Безплатен хотел на гуми с джанти


АFTER FIVE:

Получават я всички клиенти на М Кар София, чиито автомобили се обслужват в сервиза и са на възраст над 5 години. Картата дава право на:

 • Различни отстъпки от резервни части от 10% до 20%, в зависимост от вида на резервните части.КЪМ ОБЩИ УСЛОВИЯ.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

Обадете се сега