ЗАМЕНЕТЕ СТАРАТА КОЛА ЗА ЧИСТО НОВO BMW ИЛИ MINI.

СподелетеShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Заменете старата кола за чисто ново BMW или  MINI от 12-ти до 17-ти ноември. М Кар София организира активна седмица на обратното изкупуване. Оценете настоящия си автомобил в М Кар София, независимо от марката и модела и го заменете с ново BMW или MINI, с атрактивно ценово предимство.

  • При покупка на нов BMW или MINI автомобил през Седмицата на обратното изкупуване, ще получите и подарък 5 години удължена гаранция.
  • Ако закупите употребяван BMW Premium Selection автомобил, получавате ваучер за сервизно обслужване с удължена валидност за безплатна смяна на двигателно масло, маслен филтър и филтър климатик.

На вашия автомобил ще се направи предварителен оглед и ще бъде оценен до 24 часа от наш екип в областта на обратното изкупуване. Тази стойност ще се приспадне от цената на избрания от вас BMW или MINI автомобил и ще се формира сумата за доплащане, която може да бъде разсрочена чрез финансов или оперативен лизинг.

Заповядайте в М Кар София на бул. Черни връх 53, от понеделник до петък, от 9:00 до 19:00 ч. и в събота – от 10:00 до 16:00 ч.

За допълнителна информация относно обратното изкупуване на автомобили, можете да се свържете с нас на телефони +359 886 720 749 и +359 885 424 972 или на contact@bmw-mcarsofia.bg.

M Кар София – Домът на BMW и MINI.

Покупка на нов BMW или MINI автомобил Покупка на употребяван BMW Premium Selection

Свържете се с нас

Лични данни

Причина за контакт

Съобщение


*Задължителни полета


Бих желал да получавам маркетинг съобщения от М Кар София по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.
Съгласен съм М Кар София (със седалище и адрес на управление бул. Черни връх 53) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар София може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с М Кар София, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт


Съгласен съм М Кар София да предоставя моите данни на БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България (със седалище и адрес на управление бул. Никола Вапцаров 55, EXPO 2000) и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от М Кар София и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар София и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.