BMW Серия 7 Седан с изключително ценово предимство

СподелетеShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

BMW Серия 7  създава лукса на утрешния ден – толкова привлекателен и неустоим, какъвто винаги е бил в едно BMW. С иновации, поставящи нови стандарти за комфорт, съвременен дизайн и динамика, която е не само впечатляваща, но и изключително ефективна.

Възползвайте се сега от неустоимо ценово предимство за модела. Попълнете формата за контакт по-долу и ние ще се свържем с Вас с покана за индивидуална оферта.

Офертата е валидна към датата на публикацията. Моделът на снимката е илюстративен.

Ценово предимство до 86 700 лв. с ДДС Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км. BMW Service Inclusive: сервизно обслужване до 5 години или 100 000 км. Възможност за финансиране и покриване на първоначалните плащания с настоящ автомобил

Свържете се с нас

Лични данни

Причина за контакт

Съобщение


*Задължителни полета


Бих желал да получавам маркетинг съобщения от М Кар София по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.
Съгласен съм М Кар София (със седалище и адрес на управление бул. Черни връх 53), да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар София може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с М Кар София, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт


Съгласен съм М Кар София да предоставя моите данни на БМВ България ЕООД, с адрес на управление: България, София 1407, район Лозенец, ЕКСПО 2000, бул. „Никола Вапцаров“ № 55 (“BMW BG”), да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ България ЕООД също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от М Кар София и БМВ България ЕООД, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар София и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.