BMW Услуги

За истинска
радост от шофирането.

Изпитайте радостта от шофирането, благодарение на високото качество на сервизно обслужване, използването на оригинални резервни части и премиум аксесоари. М Кар София, който е официален дилър на BMW, отговаря на тези стандарти и предоставя забележително обслужване по отношение на всички сервизни и финансови услуги, както и мобилна грижа за Вас и Вашия автомобил.

 • Сервизно обслужване

  Когато купувате BMW, вие не само избирате динамично управление и удоволствие от шофирането, но също така и перфектно обслужване и всеобхватна грижа. Независимо дали става дума за поддръжка, проверка или ремонти – можете да разчитате на отличните познания на нашите специалисти.

  Избрани услуги:

  • Проверка и поддръжка;

  • Механични и електрически ремонти;

  • Авторепаратура и бояджийски услуги;

  • Грижа и козметични ремонти;

  • Актуализиране и подобрения.

  Свържете се с нас
 • Онлайн магазин

  Разгледайте нашият онлайн магазин.

  М Кар София предлага прецизност дори и в най-малкия детайл. Оригиналните резервни части на BMW отговарят на високо качество като автомобилите BMW. Прецизността в стандарта на всяка оригинална част на BMW гарантира, че всички компоненти във вашето BMW работят заедно за оптимална динамика, максимална безопасност и дълъг живот на Вашия автомобил.

  Освежете Вашето BMW и себе си с гамата BMW Lifestyle аксесоари. На Ваше разположение са различни артикули – от слънчеви очила до чанти, якета и други за Вас и Вашите любими хора.

  За повече информация можете да разгледате нашият онлайн магазин.

  Разгледайте продуктите
 • Финансови услуги

  М Кар София е Вашият идеален партньор за индивидуални финансови решения и инвестиционно планиране.

  Ние следваме стандартите за предоставяне на финансови услуги на BMW и знаем, че те са ключът към успешния преход на автомобила от автосалона до магистралата, който да бъде едновременно приятен и запомнящ се.

  Независимо дали се интересувате от нов или употребяван автомобил BMW, ние сме на разположение да Ви предложим гама от удобни програми за лизинг, застраховане и оценка, както и атрактивни финансови условия за покупката на Вашето BMW.

  Свържете се с нас
 • BMW МОБИЛНА ГРИЖА

  С BMW мобилна грижа ние Ви предлагаме широк пакет от мерки за мобилна помощ. В случай на необходимост се свържете с BMW Mobile Service чрез iDrive менюто на Вашия автомобил или по телефона.

  Телефон BMW мобилна грижа при повреда: +359-2-80607-65

  Телефон BMW мобилна грижа при инцидент: +359-2-80607-66

  Винаги на разположение за Вас.

  Научете повече
 • Направете справка за налични оригинални части BMW

  Предимството да сте информирани по всяко време, с актуална информация за налични оригиналните части BMW.

  Високите стандарти за качество на BMW се покриват от всички продукти на бранда. Само оригиналните части BMW могат да ви гарантират оптимални резултати, максимална сигурност и здравина.

  Винаги актуални, винаги информирани.

   

  Направете справка
 • Карти за лоялност на М Кар София

  Настоящите общи условия („Общите условия”) уреждат отношенията между „М Кар София” ООД, вписано в Търговския регистър с ЕИК: 203645296, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Черни връх“ 53 (наричано „М Кар София“) и потребителите във връзка с програмата за лоялни клиенти на М Кар София, наричана Програмата, издаването на клиентска карта и упражняването на правата по нея.

  Научете повече