Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

С нашите актуални оферти ще откриете BMW автомобил, който подхожда на вашия начин на живот в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. Със специалните предложения от М Кар София е по-лесно да откриете Вашето ново BMW.

 • Ексклузивни предложения от гамата Грижа за автомобила.

  Най-добрият начин да покажете любовта си към вашето BMW.

  Ексклузивните ни предложения от гамата Грижа за автомобила – интериор и екстериор са налични в М Кар София.

  Нашата основна цел е да предложим максимална радост от шофирането на всички модели на BMW и тяхната поддръжка. Постигаме това като предлагаме широка гама услуги и продукти. Такава е и линията от гамата Грижа за автомобила.

   

  Прочети още
 • Неустоими оферти за BMW X1.

  От 489 лв на месец с ДДС и лихва 2.9%

  BMW X1 е перфектният автомобил за всички, които искат да се наслаждават на радостта от шофирането в зависимост от личните си нужди и предпочитания. Неговите SAV пропорции демонстрират впечатляваща увереност, а интериорът му – невероятна гъвкавост. Както ексклузивният интериор, така и екстериорът могат да бъдат индивидуализирани според вашите представи с двата дизайнерски варианта BMW xLine или BMW Sport Line.

   

  Прочети още
 • Екслузивно предложение за BMW X4.

  От 529 лв. на месец с ДДС и лихва 2.9%

  BMW X4 прави впечатление, винаги и навсякъде. С екстровертния си дизайн моделът съчетава лайфстайл и динамика, като комбинира две характеристики, които още никой не е комбинирал в този сегмент: типичната за Х мощ с естетиката на класическото купе. С мощните двигатели BMW TwinPower Turbo и серийното оборудване като променливото спортно кормилно управление и Контрол на динамиката BMW X4 демонстрира своя подчертано импулсивен характер.

  Прочети още
 • НЕУСТОИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА BMW СЕРИЯ 3.

  От 539 лв. на месец с ДДС и лихва 2.9%

  BMW Серия 3 е олицетворение на спортна лимузина още от появата си през 1975 година. Неустоимата комбинация между динамичен дизайн, неподражаема пъргавина и отлична пригоденост за всекидневието впечатлява и в шестото поколение на модела. Оптималното разпределение на теглото, класическото задвижване на задните колела и мощните и високоефективни бензинови и дизелови двигатели с технология BMW EfficientDynamics осигуряват впечатляваща динамика при нисък разход на гориво.

  Прочети още
 • Актуални предложения за BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

  От 669 лв. на месец с ДДС с лихва 2.9%

  Естествена елегантност: BMW Серия 4 Гран Купе съчетава въодушевяващата естетика с типичната за BMW динамика и обмислена функционалност. Моделът впечатлява с голям простор, завладяваща линия на купето и уникални дизайнерски елементи. Динамичните възможности на пътя се подчертават от опционалното Адаптивно М окачване и мощните и ефективни двигатели TwinPower Turbo. Всичко това превръща BMW Серия 4 Гран Купе в перфектното съчетание между динамика, елегантност и комфорт.

  Прочети още
Следваща страница